• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Зміни до бюджету та затвердження програми закупівлі генераторів: відбулось позачергове засідання виконкому

eye

1208

22.04.2022 12:35

Новини громад

img

22 квітня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому були розглянуті фінансові та освітні питання. 

Перший проєкт рішення стосувався змін до бюджету Покровської територіальної громади на 2022 р. 

За словами директорки Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлії Порецької, планується збільшення бюджету за рахунок коштів Регіональної програми Теплих кредитів.
Кошти, що залишилися на початок року, будуть розподілені наступним чином: понад 8 мільйонів гривень підуть на оплату праці для відділу освіту, а 200 тисяч гривень - Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами. 

«Крім цього, проєкт рішення передбачає перерозподіл коштів в межах фінансування на забезпечення національного супротиву на доставку паливно-мастильних матеріалів, а також у житлово-комунальному відділі на придбання побутових генераторів», - зазначила Юлія Порецька. 

Як пояснив начальник ЖКГ Дмитро Візенков, виділення додаткових 500 тисяч гривень пропонується для зменшення фінансової навантаженості для мешканців громади. Саме за ці кошти і будуть придбані генератори. Оснащення багатоквартирних будинків буде здійснюватись на умовах співфінансування 50/50. 

Було зазначено, що програма охоплює не лише Покровськ, а й усі старостинські округи. 

У зв'язку зі зменшенням обсягів освітньої субвенції на 17,5 мільйонів, начальниця відділу освіти міської ради Любов Воротринцева звернулась до членів виконкому з проханням підтримати проєкт рішення щодо зменшення рівня оплати престижності праці педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти з 20 до 10 відсотків на період з 1 травня до 31 грудня поточного року.

За словами секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, прийняття таких рішень сьогодні є вимушеними. Як тільки дозволить ситуація, будуть внесені відповідні зміни в розрахунки оплати праці освітянам.

Усі проєкти рішень були розглянуті та одноголосно підтримані членами виконкому. 

У блоку «різне» присутні заслухали старост громади, обговорили питання забезпечення медикаментами мешканців сіл та іншою гуманітарною допомогою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Культура історичної пам’яті: у Покровську реалізують проєкт «Відкрита платформа для пізнання, спілкування та роздумів на бульварі Козацької Слави»

У рамках програми розвитку спроможності та мережування для локальних операторів культури «Спадщина: простір для роботи», ГО "Культурний код Покровська +" у партнерстві з відділом культури, туризму та ОКС та Молодіжною радою реалізують спільний проєкт.

eye

73

Новини громад

14 травня 2024 14:08

1 000 наборів особистої гігієни для евакуйованих: Покровськ отримав гуманітарну допомогу від БФ "LUkraine"

Покровськ отримав гуманітарну допомогу від міжнародного благодійного фонду «LUkraine». Вантаж із вдячністю приймала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

eye

21

Громада 1

14 травня 2024 13:45

Бригади комунальників оперативно усувають наслідки вчорашнього обстрілу

Після обстрілу Покровської громади, що стався 13 травня, комунальники одразу розпочали роботи з відновлення нашого міста та домівок постраждалих мешканців.

eye

31

Громада 1

14 травня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію